Mijnbouwschade

Van A tot Z geregeld

Vraag nu tot €10.000,- aan

Vermoedt u dat u bevingsschade heeft? Vanaf 1 november 2021 is er een nieuwe regeling met de mogelijkheid om aanspraak te maken op een eenmalige bruto vergoeding van €10.000,-

Mijnbouwschades.nl verzorgt dit traject en kan al uw werk uit handen nemen. Zo heeft u er geen zorgen van. U kunt ook de aanvraag zelf geheel kosteloos indienen bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen.

U kunt vanaf 1 november 2021 kiezen voor de vaste vergoeding. Komt u in aanmerking en wilt u dat mijnbouwschades.nl dit traject voor u van A tot Z verzorgt? Vul dan ons aanmeldformulier in.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld doen wij een check of u in aanmerking komt. Voldoet u aan alle vereisten, dan krijgt u een machtigingsformulier van mijnbouwschades.nl via de mail die u kunt ondertekenen en retour sturen aan ons.

Wij zetten het volledige traject dan in werking en houden u op de hoogte wanneer er nieuwe berichtgevingen zijn.

Kom ik in aanmerking?

De vaste vergoeding is aan te vragen voor gebouwen binnen het effectgebied van de bevingen door gaswinning in het Groningenveld. Het gaat bijvoorbeeld om scheuren in muren. U kunt alleen een vaste vergoeding aanvragen als er voor dit adres niet eerder schade is gemeld.

Voor wie is de vaste vergoeding?

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Hier kunt u van gebruik maken als:

  • uw aanvraag de eerste is op het adres.
  • u een natuurlijk persoon bent (geen rechtspersoon).
  • u tijdens de aanvraag en het besluit de eigenaar bent.
  • uw mogelijke mede-eigenaren toestemming geven voor de aanvraag.
  • uw object staat in het effectgebied of in een gebied waar indirecte effecten van diepe bodemdaling voor schade kunnen zorgen.
  • u voor maximaal drie objecten de vaste vergoeding aanvraagt.

  Kijk of u in aanmerking komt

Of u recht heeft op vergoeding weten we pas wanneer u een aanvraag doet. Aan de hand van uw gegevens en postcode kunnen we dan een beoordeling maken.

Voldoet u aan alle vereisten, dan krijgt u een machtigingsformulier van mijnbouwschades.nl via de mail die u kunt ondertekenen en retour sturen aan ons.

Mijnbouwschades.nl verzorgt de afhandeling van A tot Z bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen. Voor deze werkzaamheden rekenen wij eenmalig €299,- inclusief btw op no cure no pay-basis. Krijgt u geen vergoeding uitgekeerd, dan bent u ons niets verschuldigd.

Informatie mijnbouwschades.nl

Voordat je verder op onze website gaat willen we jou graag wijzen op de volgende punten met betrekking tot de organisatie en website mijnbouwschades.nl

Mijnbouwschades.nl is een organisatie die zich richt op de consument die last heeft van mijnbouwschade en die graag aanspraak wil maken op de vaste vergoeding die u eventueel zelf kosteloos bij het IMG kunt indienen.

Mijnbouwschades.nl behartigt de belangen van de consument en neemt deze procedure voor u uit handen.

Mijnbouwschades.nl regelt de volledige procedure voor u van A tot Z. De kosten hiervoor bedragen €299,- inclusief 21% btw op no cure no pay-basis.

 

Sluit venster